Επίθεση με όπλα και εκρηκτικό μηχανισμό εξαπέλυσαν ένας 33χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος αλλοδαπός, εναντίον δύο αλλοδαπών, ηλικίας 44 και 40 ετών, με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίοι να νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αιγίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο φερόμενους ως δράστες της επίθεσης, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 29 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος και ο 27χρονος μετέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στο σπίτι που διαμένουν στο Αίγιο ο 44χρονος και ο 40χρονος και αφού πρώτα διαπληκτίστηκαν μαζί τους, στη συνέχεια τους πυροβόλησαν κατ’ επανάληψη με πιστόλια. Όταν εξαντλήθηκαν τα φυσίγγια του 33χρονου και του 27χρονου, στη συνέχεια πέταξαν προς το μέρος του 44χρονου και του 40χρονου εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τραυματιστούν.

Αμέσως μετά οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ένας άνδρας έφερε πέντε τραύματα και ο άλλος τρία τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Στο μεταξύ η Αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και έπειτα από λίγη ώρα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αιγιαλείας κατάφεραν να τους συλλάβουν. Σε σωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους δύο συλληφθέντες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους ένα πτυσσόμενο σουγιά και ένα μαχαίρι, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας βρήκαν, μεταξύ άλλων, φορητό πομποδέκτη συντονισμένο στην συχνότητα της Αστυνομίας, δύο κάλυκες και ένα φυσίγγιο από πυροβόλο όπλο, ένα βαλιτσάκι μεταφοράς όπλων, εργαλεία καθαρισμού όπλων και βάση 50 φυσιγγίων, μια ναυτική φωτοβολίδα και ένα μαχαίρι με δύο λάμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο του 33χρονου συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο τσεκούρια και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας, ενώ όσον αφορά στα αίτια της επίθεσης, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας εξετάζουν το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης