Με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Περιστέρι, Γαλάτσι, Κορυδαλλό και Ελληνικό αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών συνέλαβαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται ότι τον Αύγουστο του 2021 ξυλοκόπησαν και έστειλαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μια 80χρονη γυναίκα την οποία εντόπισαν μαζί με τον γιο της στην Αίγινα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης, ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου στην περιοχή της Καλλιθέας, δυο άτομα αλβανικής καταγωγής και ένας Έλληνας. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηλικιωμένη γυναίκα, γνωστή για την ενασχόληση της με τα «κοινά», είχε διαφορές με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια. Το θύμα φέρεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να ήταν συνεργάτης με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου το οποίο βρίσκεται στις αρχές της οδού Θησέως, κοντά στην παραλία, και η διαφορά τους είχε να κάνει με κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, έχουν υποβληθεί μηνύσεις και από τις δυο πλευρές που πολλές φορές είχαν φτάσει μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση του ξυλοδαρμού, μητέρας και γιου, αρχικά είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές της Αίγινας οι οποίες υπέβαλαν τον φάκελο της δικογραφίας στην εισαγγελία Πειραιά. Στη συνέχεια, ο δικαστικός λειτουργός αποφάσισε, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, να την αναθέσει για περαιτέρω έρευνα στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία και από το μεσημέρι ξεκίνησαν τις συλλήψεις των εμπλεκομένων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης