Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου ο 33χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, που είχε σκοτώσει στις 29 Νοεμβρίου 2013, τη 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, στο σπίτι της στο Προάστειο Πατρών.

Όπως αναφέρει το patratora.gr, το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ούτε ένα ελαφρυντικό, δεχόμενο πως την ώρα της πράξης του, δεν τελούσε υπό καθεστώς σχιζοφρένειας, όπως υποστήριζε η υπεράσπισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, πως δήθεν γνώριζε τη Ναταλία Βουτσινά και το πάθος του τον οδήγησε στο έγκλημα.

Στην απολογία του υποστήριξε οτι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι η Ναταλία Βουτσινά άρχισε να τον χτυπά και εκείνος εκνευρίστηκε και την σκότωσε.

Στις πιο πολλές ερωτήσεις, ο 33χρονος απαντούσε «δεν θυμάμαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίκη που ξεκίνησε το πρωί, ολοκληρώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας και μετά την ανακοίωνση της καταδίκης του, ο δράστης οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Δικαστήριο έκρινε με ψήφους 7-0 την ενοχή του, ενώ ένας δικαστής (6-1) είχε προτείνει να του δοθεί το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα πάθους στην Πάτρα
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013, 11:45

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης