Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Αιγιάλεια, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, ένας καταδικασμένος για παιδοφιλία κυκλοφορεί ελεύθερα εντός δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι γονείς έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την παρουσία του συγκεκριμένου προσώπου στο σχολείο και ο διευθυντής φέρεται να τους αγνοούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Προέδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σε βάρος του διευθυντή ζητεί να διερευνηθεί από την εισαγγελία αν εκτίθενται τα παιδιά σε κίνδυνο με την ανοχή και παράλειψη του δημόσιου λειτουργού. Η μήνυση έχει κοινοποιηθεί και στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας που ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις από τον διευθυντή.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ουδείς επιτρέπεται να εισέρχεται στον χώρο του σχολείου, χωρίς ειδική άδεια από τη διεύθυνση εκπαίδευσης» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ, κ. Μάνος Ανδρουλάκης.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης