Σοκ στην Καλλιθέα… Γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε διαμέρισμα – τρώγλη εγκαταλελειμμένη, χωρίς φαγητό, να ζει κάτω από άθλιες συνθήκες και να καταγγέλλει ότι την μετέφεραν και την παράτησαν εκεί από την Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια υπέρβαρη γυναίκα 43 ετών η εικόνα της οποίας ήταν άθλια όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Χαροκόπου. Επίσης, έφερε τραύματα στα χέρια αλλά και στο υπόλοιπο σώμα της και οι γιατροί του Ασκληπιείου Βούλας όπου μεταφέρθηκε θα εκτιμήσουν από πού πρόεκυψαν και αν πρόκειται για περίπτωση κακοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 43χρονη βρέθηκε στο πάτωμα, πάνω σε ένα υποτυπώδες στρώμα, με μια παλιά κουβέρτα και μισή φραντζόλα ψωμιού δίπλα της. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος που την μετέφερε εκεί δεν της πήγαινε φαγητό κάθε μέρα. Ωστόσο οι συνθήκες διαβίωσης ήταν άθλιες. Το διαμέρισμα δεν είχε θέρμανση, είχε σπασμένα παράθυρα, στα δωμάτια υπήρχε δυσωδία και μαρτυρίες γειτόνων έλεγαν πως έβλεπαν να μπαίνει όποιος ήθελε μέσα καθώς η πόρτα άνοιγε με ένα απλό… σπρώξιμο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλιθέας προσπάθησαν να μιλήσουν με την 43χρονη η οποία φέρεται να περιέγραψε τι πέρασε. «Ένας άνδρας που με βοηθούσε στη Θεσσαλονίκη με μετέφερε στην Αθήνα πριν από περίπου 15 μέρες και εγώ τον έβαλα συνδικαιούχο στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Από τότε εξαφανίστηκε… Στο διαμέρισμα βλέπω διάφορα άτομα να μπαίνουν και κάποια μάλιστα κοιμούνται».

Οι αστυνομικοί αναζητούν το συγκεκριμένο άτομο και αργά χθες βράδυ θα προσπαθούσαν να πάρουν κατάθεση από την 43χρονη, εφόσον το επέτρεπε η κατάσταση της υγείας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης