Ευχαριστίες ΔΕΔΔΗΕ στην αστυνομία για την εξάρθρωση σπείρας ρευματοκλοπών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, 16:17
Ευχαριστίες ΔΕΔΔΗΕ στην αστυνομία για την εξάρθρωση σπείρας ρευματοκλοπών
Θερμές ευχαριστίες στις αστυνομικές Αρχές για την εξάρθρωση σπείρας που εμπλέκεται σε ρευματοκλοπές σε πολλές περιοχές της χώρας εκφράζει ο ΔΕΔΔΗΕ. Όπως τονίζει, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα των αστυνομικών Αρχών και η συνδρομή των εξειδικευμένων συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, είχαν σαν αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των παρανομούντων.

O ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες, τον διευθυντή της, Ανδρέα Τσαπικούνη, τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και τις υπηρεσίες που χειρίστηκαν την υπόθεση.

«Ο αριθμός των εντοπισμένων ρευματοκλοπών αυξάνεται συνεχώς, γεγονός που αποδίδεται κυρίως στο γεγονός ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους που πραγματοποιεί, σύμφωνα με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που έχει θεσμοθετήσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Ο ΔΕΔΔΗΕ εντείνει τους στοχευμένους ελέγχους, διαθέτοντας όλους τους πόρους του στον αγώνα για την ανακοπή του φαινομένου και τη δραστική περιστολή του», σημειώνει ο Διαχειριστής. Ακόμη, αναφέρει ότι οι παράνομες επεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, 16:24