Την αγωνία του για τα όσα έζησε η κόρη του την Κυριακή εκφράζει σε συνέντευξή του ο Παντελής Χάιδος, πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, η οποία έπεσε θύμα κλοπής στην Κέρκυρα.

Η νεαρή φοιτήτρια έζησε τον τρόμο, όταν ένας αλλοδαπός άνδρας, αφγανικής καταγωγής, στην προσπάθειά του να τη ληστέψει την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευτυχώς, το παιδί μου γλύτωσε τα χειρότερα, είναι καλά τώρα» δηλώνει ο κ. Χάιδος και προσθέτει: «Η ίδια μου είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ήταν παρέα με τέσσερις-πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, μιάμιση – δύο παρά τη νύχτα. Σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω και τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε».

«Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου τού το έδωσε αμέσως – μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε. Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!» καταλήγει ο πατέρας της νεαρής Σπυριδούλας, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του νησιού.

Διαβάστε επίσης: Απολογείται για την επίθεση στη φοιτήτρια, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013, 10:25

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης