Σε 17 συλλήψεις ατόμων που βρίσκονταν σε παράνομο οίκο ανοχής στην Ομόνοια προχώρησε η αστυνομία, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 14.100 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τις βραδινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ομόνοιας 3 οίκοι ανοχής, εντός του οποίων παρευρίσκονταν άτομα.

Από το έλεγχο που ακολούθησε, κατελήφθησαν 3 άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας), ως προσωρινά υπεύθυνοι να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την σφράγιση του, 8 γυναίκες ως εργαζόμενες και 6 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες όλοι τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στους προσωρινά υπεύθυνους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης