Δύο άτομα ηλικίας 37 και 42 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13ης Οκτωβρίου για διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στις πλατείες Αττικής – Βάθης – Κλαυθμώνος – Αγ. Παύλου και Μεταξουργείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού «προφίλ» ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απογευματινές ώρες της 13ης Οκτωβρίου, εντοπίστηκε ο 42χρονος εντός της οικίας του στον Πειραιά, να κατέχει και για λογαριασμό του 37χρονου με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, τριάντα μία νάιλον συσκευασίες με περιεχόμενο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (shisha). Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ζυγαριά ακριβείας και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, κυρίως σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών, με σκοπό την αποκόμιση τεράστιων χρηματικών ποσών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσδοκώμενο όφελος εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης