Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Περισσότερες από 59 διαφορετικές μάρκες αναβολικών (!) εμπορευόταν γνωστό κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής στον Κορυδαλλό, ο ιδιοκτήτης του οποίου συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιχείρηση στήθηκε από τους άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πειραιά, οι οποίοι, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, πραγματοποίησαν έφοδο στο κατάστημα και πέρασαν χειροπέδες τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και σε έναν υπάλληλο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του επικεφαλής του fitness shop ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, κατόπιν ανώνυμων πληροφοριών που έφθασαν στην Ασφάλεια Κορυδαλλού και στην ΟΠΚΕ.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η παρακολούθηση των κινήσεων των συλληφθέντων διήρκεσε τρεις ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο πλάσαραν τις ουσίες στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαν μια καβάτζα στο μαγαζί. Εντοπίστηκαν περίπου 59 διαφορετικές μάρκες αναβολικών. Όταν τα σκευάσματα επιδείχθηκαν σε φαρμακοποιό, προέκυψε ότι πρόκειται για παράνομες ουσίες» εξηγούν οι ίδιες πηγές.

Αίσθηση παράλληλα προκαλεί το γεγονός ότι, εκτός από τις απαγορευμένες ουσίες, ο ιδιοκτήτης είχε στην κατοχή του και 75.000 ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι προέρχονται από την πώληση των αναβολικών.

«Τα χρήματα κατασχέθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του» επισημαίνουν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα καλά ενημερωμένες πηγές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης