Τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει στην περιοχή Στρογγυλέϊκα του Αγρινίου, κοντά στο νέο νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις τέσσερις τα ξημερώματα, εντός της οικίας όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι εισέβαλαν τέσσερα άτομα με ακάλυπτα πρόσωπα. Εκείνη την ώρα το ζευγάρι κοιμόνταν και δυο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον άνδρα και την γυναίκα στο κρεβάτι ενώ οι άλλοι δυο, σύμφωνα με την καταγγελία άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού αφαίρεσαν χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο, οι τέσσερις δράστες αποχώρησαν. Έντρομα τα θύματα επικοινώνησαν με την Αστυνομία που έσπευσε επί τόποι και ο έρευνες για την ανεύρεση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το blog http://makrinianews.blogspot.gr ληστεία σημειώθηκε και στην Καψοράχη της Μακρυνείας.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία όπου διαμένει μόνη της μια γυναίκα και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ τις σχετικές έρευνες διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα της Γαβαλούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης