Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια νεαρή έγκυος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα με πόνους και ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Χαλκίδας για να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος να την εξετάσει. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Χαλκίδας, ενώ σύμφωνα με το eviazoom.gr, η ζωή της γυναίκας κινδύνευσε καθώς χρειαζόταν άμεσα χειρουργείο.

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός καθώς δεν εφημέρευε κανένας γυναικολόγος. Τη… λύση τελικά έδωσε ο ειδικεύομενος γιατρός που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή στο κέντρο ψυχικής υγείας, ο οποίος μπήκε τυχαία στα επείγοντα και αναγκάστηκε να παίξει τον ρόλο του γυναικολόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπήκα στα επείγοντα να πω μια καλησπέρα και βρέθηκαν να βγάζω πλακούντα γιατί δεν εφημέρευε γυναικολόγος. Τι άλλο μας περιμένει!» δήλωσε ο 38χρονος γιατρός. Μαζί με τη μαία κατάφερε να αφαιρέσει το έμβρυο και η περιπέτεια της νεαρής γυναίκας είχε ευτυχώς αίσιο τέλος.

Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, στο νοσοκομείο Χαλκίδας εργάζονται μόνο δύο γυναικολόγοι, ενώ υπάρχει μεγάλη έλλειψη γιατρών σε διάφορες ειδικότητες, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να μένει «ακάλυπτο» σχεδόν κάθε μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης