Συνελήφθη ένας 24χρονος στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε πλησίον της εξοχικής του κατοικίας, καθώς και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο μπάνιο αυτής.

Βρέθηκαν ομοίως και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενη από μία λάμπα και ένα μετασχηματιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 24χρονος εντοπίστηκε σε επιμελώς εκχερσωμένο χώρο, πλησίον της εξοχικής του κατοικίας, να περιποιείται (πότισμα – σκάλισμα – λίπανση) πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (32) έως (59) εκατοστών το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, στο εσωτερικό της οικίας του και συγκεκριμένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο μπάνιο αυτής, βρέθηκε αυτοσχέδια εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης, με τον 24χρονο να έχει εμφυτευμένα σε γλάστρες (3) φυτά κάνναβης, πλήρους ανάπτυξης, ύψους από (58) έως (78) εκατοστών το καθένα.

Ανωτέρω φυτά κατασχέθηκαν μαζί με την αυτοσχέδια εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενη από μία λάμπα και ένα μετασχηματιστή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (αποξηραμένα φύλλα & φούντα), συνολικού μεικτού βάρους (28) γραμμαρίων, που ο 24χρονος διατηρούσε εντός της οικίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: lamiastar.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης