Στη σύλληψη τριών μελών σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στον νομό Δράμας προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, οι Αρχές στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.

Οι συλληφθέντες είναι ένας 23χρονος, ένας 41χρονος και μια 59χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης του νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δράστες αποτελούσαν μέλη σπείρας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης στο νομό Δράμας.

Τον ηγετικό ρόλο στη συμμορία φέρεται να είχε ο 41χρονος, ενώ οι άλλοι δύο δράστες ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των ναρκωτικών σε χώρους απόκρυψης και τη διακίνησή τους μαζί με τον αρχηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών, στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 648,5 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το ποσό των 1.390 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης