Ανακούφιση σε χιλιάδες ασφαλισμένους και ανασφάλιστους κατοίκους της Ρόδου δίδει η Μονάδα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και Φροντίδας ΠΕΔΥ, η οποία έχει ανανεωθεί και στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα, παρέχοντας εξετάσεις εντελώς δωρεάν!

Στο ΠΕΔΥ, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο του πρώην ΙΚΑ επί της Ρόδου – Λίνδου, μπορούν να γίνουν όλες οι ιατρικές εξετάσεις από έμπειρο προσωπικό τόσο στα ιατρεία όσο και στα εργαστήρια που στεγάζονται εκεί, χωρίς να χρειαστεί ο ασθενής να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Μονάδα προσφέρεται πρωτοβάθμια περίθαλψη, δηλαδή εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια, και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ασφαλισμένους όλων των ταμείων, αλλά και ανασφάλιστους.

Οι ειδικότητες που διαθέτει η μονάδα είναι:

Παθολόγος 1
Γενικής ιατρικής 2
Παιδίατροι 3
Ακτινολόγος 1
Βιοπαθολόγοι – μικροβιολόγοι 2
Ουρολόγος 1
Ωριλά 1
Χειρουργός 1
Δερματολόγοι 2
Οφθαλμίατρος 1
Γυναικολόγος 1
Πνευμονολόγος 1
Καρδιολόγος 1
Οδοντίατρος 1
Ορθοδοντικός 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μονάδα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και Φροντίδας του νησιού λειτουργεί μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο, όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» η υπεύθυνη Μονάδας Υγείας Ρόδου, παιδίατρος με βαθμό διευθυντή κα Βασιλική Κορδώνη, «οι προϋποθέσεις και οι προβλέψεις είναι μόλις οργανωθούμε ακόμη περισσότερο να λειτουργήσει και απογευματινές ώρες».

Σήμερα, τα ιατρεία και τα εργαστήρια ξεκίνησαν να δέχονται ασθενείς από τις 07. 20 το πρωί με τελευταίο ραντεβού στις 13.30.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης