Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου ξεκινάει από σήμερα τη διανομή εσπεριδοειδών σε όλους στους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Ειδικότερα χθες Τετάρτη 23/11 και σήμερα Πέμπτη 24/11 θα διανεμηθούν 23.400 κιλά πορτοκάλια, τα οποία παραλήφθηκαν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμού ΔΙΑΣ στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας που υπογράφτηκε μεταξύ Δήμου και συνεταιρισμού στις αρχές του φθινοπώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το σχεδιασμό και με την αρωγή του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων, καθένας και κάθε μία από μαθητές των δημοτικών του Δήμου Θέρμης θα παραλάβει από το σχολείο του 5 κιλά πορτοκάλια και 5 κιλά μανταρίνια. Επίσης, προβλέπεται και η παράδοση μιας σημαντικής ποσότητας εσπεριδοειδών στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει διανομή μανταρινιών ενώ σε επόμενη φάση του προγράμματος θα διατεθούν και άλλου είδους φρούτα στο πλαίσιο άλλων αναλόγων συμφωνητικών παράδοσης αγροτικών προϊόντων για τη διατροφική υποστήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας. Όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και πριν από οποιαδήποτε διαδικασία διανομής ελέγχονται ποιοτικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης