Ως ελάχιστη προσφορά για την στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και ιδιαίτερα των ακριτικών μας νησιών, το Ινστιτούτο Ελληνισμού Οικονομκής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης «ΕΥΝΟΜΙΑ», παρέδωσε την Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, ιατροτεχνολογική συσκευή και συγκεκριμένα ένα νοσοκομειακό αναπνευστήρα ΜΑΦ.

Το νοσοκομειακό αναπνευστήρα παρέδωσαν στο διοικητή του νοσοκομείου κ. Σταμάτη Βασιλειάδη ο  πρόεδρος του Ινστιτούτου και καταξιωμένος καλλιτέχνης Λάκης Κομνηνός και η αντιπρόεδρος κ. Αριάδνη Νούκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ευχαρίστησαν τα μέλη της «ΕΥΝΟΜΙΑΣ»  για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη που επέδειξαν με την δωρεά  τους, ο έπαρχος της Κω και Νισύρου κ. Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αστυνομικός Διευθυντής του νησιού και ο επρόσωπος του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου, αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΥΝΟΜΙΑΣ όσο και η αντιπρόεδρος ευχήθηκαν, η πρωτοβουλία τους αυτή, να βρει και άλλους μιμητές για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των ελλείψεων που  παρατηρούνται αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε και ιδιαίτερα να στηριχθούν οι ακρίτες μας και να νιώσουν ότι ολόκληρη η Ελλάδα είναι παρούσα δίπλα τους.

Δείτε στιγμιότυπα από την παράδοση του νοσοκομειακού αναπνευστήρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης