Συναγερμός σήμανε στις 02.00 τα ξημερώματα της Τρίτης στην ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην Παλλήνη.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αιματηρό περιστατικό

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον πρώην αστυνομικό, στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Κρητικός», στην οδό Αιόλου 49, όπου λίγο πριν έτρωγε με φίλους του, και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές με πιστόλι. Το θύμα είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη Δίωξη Ναρκωτικών και στην ΕΚΑΜ, ενώ ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικόΣτην ταβέρνα χθες ο συνταξιούχος αστυνομικός ήταν με φίλους του, οι οποίοι έφυγαν προς άλλη κατεύθυνση, ενώ ο ίδιος κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Εκεί δέχτηκε την επίθεση.

Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα και κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά μόλις μπήκε μέσα, έπεσε νεκρός. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πιστόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, το σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση ο πρώην αστυνομικός είναι σκοτεινό και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής.

Ωστόσο, αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που τυχόν έχουν καταγράψει κάτι πριν ή μετά τη δολοφονία, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από εργαζομένους και θαμώνες της ταβέρνας, για την περίπτωση που κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται με το έγκλημα.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν τη ζωή και τις δραστηριότητες του 57χρονου, για να διαπιστώσουν αν είχε διαφορές και τι είδους, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνητρο για τη δολοφονία του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης