Για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με την Αντζελίνα μίλησε ο σύντροφός της λίγο πριν η άτυχη κοπέλα δολοφονηθεί από τον ίδιο της τον πατέρα.

«Μέναμε μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας. Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Την προέτρεψα να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζα ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της. Αφού την αφήσαμε πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησα μαζί με τον (…) και μου ζήτησε να τον αφήσω στη Γαρίτσα Κέρκυρας» ανέφερε ο σύντροφος της κοπέλας στην κατάθεσή την οποία παρουσίασε η εκπομπή Top Story του Open TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 20:35 κάλεσα την Αντζελίνα και τη ρώτησα αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της. Μου απάντησε πως ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία. Επικοινώνησα μαζί της εκ νέου για να βεβαιωθώ ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα που φαίνεται να τον εκνεύρισε» περιγράφει στην κατάθεσή του ο νεαρός.

Στις 21.23 την κάλεσε εκ νέου τηλεφωνικά και η κλήση τους είχε διάρκεια 26 δευτερολέπτα. Τη ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα. Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνει ακριβώς τι έλεγε. Τότε η 29χρονη του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;». Μετά από αυτά έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ο αφγανικής καταγωγής νεαρός περιγράφει στην κατάθεσή του ότι είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε στο βίντεο όλη την κατάθεση του συντρόφου της 28χρονης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης