Μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία της ίδιας της κόρης του δήλωσε ο 52χρονος δράστης ενώ παράλληλα περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κέρκυρα.

Σε συνέντευξή στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV, ο παιδοκτόνος είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 29χρονη κόρη του και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει βιαιοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έρχεται κατά τις 11. Μέχρι τις 12 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε. Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια…» είπε και πρόσθεσε:

«Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Γιατί είχε απομακρυνθεί από όλους. Δεν το σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Αυτό δεν το ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά… Αλήθεια δεν ξέρω πώς έγινε αυτό», συνέχισε.

Σε ερώτηση για το αν λογομάχησαν, απάντησε: «Μετά τις 8 χτυπούσαν τα τηλέφωνα. “Είμαι στου μπαμπά”, είπε. Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, μου έλεγε ”ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν από όλους”. Ήταν λίγο επιθετική και της λέω γιατί κάνεις έτσι κορίτσι μου;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μετανιώσει πολύ, δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη», ανέφερε.

Ο πατέρας του θύματος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του.

Δείτε τις δηλώσεις του:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης