Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 16χρονος Έλληνας ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός στο έγκλημα που διαπράχθηκε στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί μία 50χρονη γυναίκα στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 16χρονος, που αναζητούνταν από την αστυνομία και παραδόθηκε στο Α.Τ. Λουτρακίου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη. Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν χθες και η 15χρονη κοπέλα, κόρη της άτυχης γυναίκας, καθώς και ο 17χρονος φίλος της. Σε βάρος του 16χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη κόρη ομολόγησε ότι υπήρχαν προστριβές με τη μητέρα της καθώς η μάνα δεν συμφωνούσε με τον τρόπο ζωής της ανήλικης κοπέλας. Μαζί τους το τελευταίο εξάμηνο έμενε και ο 17χρονος φίλος της κοπέλας, με τους οποίους η μητέρα τσακώνονταν πολλές φορές. Ο 17χρονος υποστηρίζει ότι, αφού έδεσαν τη γυναίκα στο κρεβάτι, εκείνος πίεζε το μαξιλάρι στο πρόσωπό της για να μην ακούγονται οι φωνές της και ο συνεργός τους, δηλαδή ο 16χρονος, τη μαχαίρωσε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και η 15χρονη της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης