Μια εβδομάδα μετά την άγρια δολοφονία του γιου του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα, κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει ο πατέρας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Ο 81χρονος Στέλιος Μακρής επεσήμανε στις Αρχές ότι ο γιος του δεν ήταν αυτός που παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ήταν ευτυχισμένος στην Ελλάδα και είχε αθωωθεί από τα μπλεξίματα που είχε στην Αυστραλία.

«Ο Γιάννης δεν ήταν αυτός που παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης. Παλιότερα είχε κάποια προβλήματα στην Αυστραλία, αλλά αθωώθηκε. Από τότε που έκανε οικογένεια με την Βικτώρια άλλαξε και ηρέμησε. Και ήταν πολύ ευτυχισμένος. Μόνο η οικογένειά του τον ένοιαζε, η Βικτώρια και τα παιδιά του. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να ήθελε να του κάνει κακό. Δεν είχε διαφορές με κάποιον, δεν φοβόταν για τη ζωή του, ήταν χαλαρός γενικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα περιστατικά που ανέφερε

Ωστόσο, ο πατέρας του επιχειρηματία περιέγραψε δύο περιστατικά που του έκαναν εντύπωση: «Ο Γιάννης με την εταιρία του έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς για κρατικές δουλειές, ασφάλεια και καθαριότητα σε νοσοκομεία. Δεν ήθελε να μπλέκεται με ιδιώτες. Θέλω να σας πω ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν λίγους μήνες, το καλοκαίρι του 2018. Ο Γιάννης είχε πάει στη Μύκονο να συζητήσει για δουλειά. Η συζήτηση θα γινόταν με άλλη εταιρία σεκιούριτι στη Μύκονο. Ο Γιάννης τους ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με ιδιωτικές επιχειρήσεις. Για αυτό το λόγο τσακώθηκε στα λόγια με αυτούς της εταιρίας και ακύρωσαν τη συνάντηση». Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο γιος του έδινε χαμηλές προσφορές και «χτυπούσε» τις δουλειές, και ίσως «αυτό ενοχλούσε άλλες εταιρίες σεκιούριτι και κάποιοι ήθελαν να τον εκδικηθούν για αυτό το λόγο».

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή ανέφερε και ένα ακόμη περιστατικό, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει αν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία του παιδιού του. «Πριν από 3-4 χρόνια είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο του Γιάννη, το οποίο τώρα οδηγεί η γυναίκα του. Ο Γιάννης είχε ψάξει να βρει το αυτοκίνητο και μίλησε με έναν Αλβανό που τον φώναζαν Τάκη, αλλά δεν ξέρω αν είναι το πραγματικό όνομα. Εκείνος του είπε ότι βρήκε το αμάξι, αλλά θα έπρεπε να δώσει 10.000 ευρώ για να του το επιστρέψουν. Τον Γιάννη τον πείραξε πολύ αυτό γιατί ήταν κοροϊδία. Δεν ήταν ότι θα έχανε 10.000 ευρώ, αλλά η διαδικασία. Τα έδωσε τα χρήματα και το πήρε πίσω το αυτοκίνητο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο παρελθόν του γιου του στην Αυστραλία, ο Στέλιος Μακρής αποκάλυψε, ότι το παιδί του τα είχε βρει με την οικογένεια και τον άνθρωπο με τον οποίο είχε τσακωθεί. «Στο παρελθόν ο Γιάννης είχε κάποιες κόντρες με άτομα που έμειναν στο παρελθόν. Για παράδειγμα είχε τσακωθεί με τον Ι. Φ, με καταγωγή από το Λίβανο. Αυτός και τα άλλα τρία αδέλφια του είχαν κατηγορήσει το Γιάννη ότι τους έφαγε λεφτά, αλλά αυτό δεν ίσχυε. Πριν κάποια χρόνια, ο Γιάννης είχε βρεθεί τυχαία με τον Ι.Φ στη Μύκονο και είχαν πιαστεί στα λόγια, αλλά τους είχαν χωρίσει κάποιοι που δούλευαν στο μαγαζί, χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Δεν πιστεύω ότι η δολοφονία του Γιάννη έχει σχέση με την Αυστραλία γιατί έμαθα από το γιο τον μικρό, ότι ο Γιάννης είχε αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την οικογένεια του.

Πηγή: ethnos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης