Δολοφονία Καρολάιν: Η μητέρα του πιλότου «σπάει» τη σιωπή της

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021, 03:41
Δολοφονία Καρολάιν: Η μητέρα του πιλότου «σπάει» τη σιωπή της

Στην Αλόννησο για μεγάλα διαστήματα ώστε να βλέπουν τη μικρή Λυδία βρίσκονται οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει μέσα στη ζεστή αγκαλιά της γιαγιάς Σούζαν, της μητέρας της Καρολάιν. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους μετά την απόφαση της Εισαγγελέα Ανηλίκων να τους δώσει την προσωρινή επιμέλεια.

Οι δύο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας διατηρούν άριστη σχέση μεταξύ τους και τους ενώνει η αγάπη για το εγγονάκι τους. Η μητέρα του κατηγορουμένου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπενθυμίζεται ότι η τελική απόφαση για την επιμέλεια αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο. Τότε θα κριθεί οριστικά το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού.

Η μητέρα του 33χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου δεν θέλησε να μιλήσει για τον γιο της που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο επικοινωνούν αρκετά συχνά ώστε εκείνος να μαθαίνει τα νέα για το παιδί του.

 

Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν το «σύζυγος» από το μνήμα της

«Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη» γράφει πια η επιγραφή στο μνήμα της 20χρονης Καρολάιν. Οι γονείς της αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο του παιδιού τους. Δεν θέλουν να υπάρχει πουθενά ο άνθρωπος που, όπως ομολόγησε ο ίδιος, σκότωσε τη μοναχοκόρη τους. 

Η μητέρα του 33χρονου δεν γνώριζε για αυτή την εξέλιξη. «Δεν το γνωρίζω, δεν έχω να πω κάτι» ανέφερε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021, 08:39