Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton από τον 27χρονο, κατ’ ομολογία, δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος με το αυτοκίνητο που μετέφερε την 60χρονη Αμερικανίδα

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του Alpha, πριν από έναν χρόνο ο 27χρονος είχε συλληφθεί με την κατηγορία του εμπρησμού. Ο δράστης είχε προσαχθεί έπειτα από καταγγελίες περιοίκων που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραδέχτηκε την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης