Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου η «μαφιόζικη» επίθεση από αγνώστους στο αυτοκίνητο του διοικητή του Α.Τ. Πάτμου, κ. Ανδρέα Σταυρόπουλου.

Μετά τον ξυλοδαρμό των υπαλλήλων εφορίας κατά τη διάρκεια ελέγχων τον Ιούλιο του 2017, έρχονται πλέον να προστεθούν και βανδαλισμοί στο αυτοκίνητο του κ. Σταυρόπουλου, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής του Α.Τ. Πάτμου την 24η Οκτωβρίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Δημοκρατικής», ο νέος διοικητής με την ανάληψη των καθηκόντων του ενεργοποίησε τους υφισταμένους του για την πάταξη της παραβατικότητας στο νησί, «ενοχλώντας» με τους διαρκείς ελέγχους που υπέβαλε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και επιβάλλοντας πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Αστυνομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για «άντρο ανομίας και παραβατικότητας στην Πάτμο», υποστηρίζοντας ότι η επιβολή κυρώσεων από πλευράς του νέου διοικητή έχει εγείρει αντιδράσεις.

Αρχικώς απείλησαν τον διοικητή του Α.Τ. Πάτμου με αναρτήσεις στο Facebook, ενώ χθες τα ξημερώματα, περίπου στις 02.50, προκάλεσαν ζημιές στο επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τον εκφοβίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σταυρόπουλος με την άφιξή του στο νησί είχε αποστείλει έγγραφο στον Αστυνομικό Διευθυντή της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Κ. Κοκορόσκο, ενημερώνοντάς τον για την ανομία που επικρατεί στην Πάτμο και ζητώντας να ενισχύσει το αστυνομικό τμήμα με προσωπικό για την επιβολή του νόμου και της τάξης, καθόσον η εκεί αστυνομική δύναμη δεν επαρκούσε.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο του κ. Σταυρόπουλου ήταν σταθμευμένο σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα, κοντά στο λιμάνι της Πάτμου.

Για το πρωτοφανές αυτό συμβάν (για τα δεδομένα ενός μικρού νησιού με θρησκευτικό μάλιστα χαρακτήρα) ενημερώθηκαν αμέσως τηλεφωνικά ο κ. Κοκορόσκος και ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος.

Πηγή: dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης