Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή ασκήθηκε στους τέσσερις Βρετανούς τουρίστες, που ξυλοκόπησαν τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος στα Μάλια της Κρήτης, που νοίκιασε σε έναν από αυτούς μια «γουρούνα».

Σύμφωνα με το cretalive.com, σε δύο από τους τέσσερις ασκήθηκε δίωξη και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού. Βαρύτερη είναι η δίωξη που ασκήθηκε στον τέταρτο της «παρέας» που φαίνεται να κάλεσε τους φίλους του … για βοήθεια στον «τσαμπουκά». Σε βάρος του τέταρτου ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και για οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις νεαροί Βρετανοί που, το πρωί της Τετάρτης, επιτέθηκαν εναντίον ιδιοκτήτη γραφείου ενοικιαζόμενων οχημάτων, του γιου του και υπαλλήλου του, επειδή ο ιδιοκτήτης του γραφείου πήρε τα κλειδιά της «γουρούνας» που είχε νοικιάσει στον έναν εξ αυτών, αφού τον είδε να οδηγεί επικίνδυνα, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα, που τους άσκησε ποινικές διώξεις, ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή στις 13.00.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή με αφορμή μια… «γουρούνα»!
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 05:24

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης