Ελεύθεροι αφέθηκαν τόσο οι γονείς όσο και ο διευθυντής του ξενοδοχείου στο Μαρμάρι της Κω στο οποίο πνίγηκε το 5χρονο αγοράκι το πρωί του Σαββάτου.

Το αγοράκι το οποίο έφυγε από το δωμάτιό του την ώρα που κοιμόντουσαν οι γονείς του, πήγε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου και δυστυχώς πνίγηκε στις 8:30 η ώρα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συγκεκριμένη ώρα η πισίνα του ξενοδοχείου ήταν κλειστή (άνοιγε στις 10:00).  Το ξενοδοχείο παρουσίασε φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη λειτουργία της πισίνας και στη συνέχεια ο διευθυντής του συγκροτήματος αφέθηκε ελεύθερος.

Από τον Εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου από αμέλεια, εις βάρος των γονέων.

Δημοσίευμα της «The Sun»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεότερα στοιχεία γύρω από τον τραγικό πνιγμό 5χρονου από τη Βρετανία σε ξενοδοχείο στην Κω φέρνει στο φως δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun».

Ο 5χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το 5χρονο αγόρι βρισκόταν στην Κω για διακοπές με τους γονείς του. Οπως όλα δείχνουν, το παιδί ξύπνησε νωρίτερα και βγήκε από το δωμάτιο, πέφτοντας στο νερό όσο οι γονείς του κοιμούνταν.  Έντρομοι οι Βρετανοί έφτασαν στην πισίνα πολύ αργά, για να ανασύρουν το σώμα του παιδιού τους από το νερό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «The Sun», στο τρίχρονο αγόρι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) , ωστόσο φαίνεται πως είχε χάσει τη ζωή του πριν ακόμη φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.  

Οι γονείς του, αλλά και ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της Κω.

Η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των γονιών του 5χρονου

Η «The Sun» φιλοξενεί δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας στην Κω, που δήλωσε πως η σύλληψη των γονέων έγινε στο πλαίσιο της τυπικής διαδικασίας.  «Είναι σύνηθες να συλλαμβάνονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, αφήνονται ελεύθεροι αμέσως» ανέφερε.  Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο νησί της Κω χάθηκε πριν από 28 χρόνια ο μικρός Μπεν που βρισκόταν επίσης με τους γονείς του για διακοπές στο νησί.

Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης