Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο με πρωταγωνιστή τον 52χρονο από τη Δάφνη, Παναγιώτη Ι. Κοντζιλέλο που έχει προφυλακιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, μέσα στο σπίτι του.

Σε βάρος του 52χρονου ο οποίος είχε επικαλεστεί στην απολογία του τα σοβαρά προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει για να πείσει πως δεν έχει σχέση με τις ειδεχθείς πράξεις που κατηγορείται, ασκήθηκε και νέα δίωξη αυτή τη φορά για παιδική πορνογραφία. Αιτία, το πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά που καταγραφεί σε βίντεο αλλά και σε φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στο ημιυπόγειο κολαστήριο του 52χρονου, στη Δάφνη. Σήμερα εμφανίστηκε στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύλληψη του 52χρονου, τον περασμένο Μάιο, έδωσε τη δυνατότητα στις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της δράσης του. Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στο σπίτι του δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη η 22χρονη φοιτήτρια, μετά την καταγγελία των γονιών της που ανησύχησαν για την εξαφάνισή της.

Στην απολογία του ο 52χρονος που είχε αποδοκιμαστεί έντονα, κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή, είχε εμφανιστεί ιδιαίτερα προκλητικός, μιλώντας για «φετίχ» της κοπέλας. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του και σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης