Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από τις 07:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα βρίσκονται και σήμερα έξω από τα γραφεία της εταιρείας επί τις οδού Εγνατία, ζητώντας την ανάκληση των επικείμενων απολύσεών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στις 13:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους και θα πραγματοποιήσουν πορεία σε συμβολαιογραφικά γραφεία της πόλης, που θα διενεργηθούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συντονισμού σήμερα βγαίνουν στο «σφυρί»:

-Ένα διαμέρισμα στις Συκιές για οφειλή 56.000 ευρώ και τιμή Α’ προσφοράς 36.000 ευρώ, από την “ΑΛΜΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ”, σε συμβολαιογραφείο στην οδό Κουντουριώτη 8.

-Ένα κατάστημα στον Εύοσμο για οφειλή 50.000 ευρώ και τιμή Α’ προσφοράς 66.136 ευρώ από την Eurobank, σε συμβολαιογραφείο στην οδό Τσιμισκή 11.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ένα διαμέρισμα στη Ν. Φώκαια, ένας αγρός στην Καλλάνδρα κι ένα οικόπεδο στη Νικήτη Χαλκιδικής, όλα μικρής αξίας ακίνητα και για μικρά ποσά οφειλής από την Τράπεζα Πειραιώς, σε συμβολαιογραφείο στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης