Δύο 17χρονοι συγκαταλέγονται μεταξύ των επτά συλληφθέντων μελών σπείρας που έκλεβε μοτοσικλέτες από το Μοσχάτο Αττικής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν τέσσερις Έλληνες, έναν 21χρονο, μία 20χρονη και τους δύο ανηλίκους, καθώς και τρία άτομα αλβανικής καταγωγής (σ.σ.: έναν 19χρονο, έναν 20χρονο και μία 45χρονη). Συνελήφθη επίσης και 49χρονος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας οι δύο ανήλικοι, ο 21χρονος και η 20χρονη εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους κινητήρα μοτοσικλέτας με στοιχεία που είχαν αποσβεστεί. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 19χρονος μαζί με τους δύο ανηλίκους έκλεβαν τις μοτοσικλέτες από την περιοχή, στη συνέχεια τις αποσυναρμολογούσαν στο σπίτι της 45χρονης και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Στην κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εξαρτημάτων διαφόρων μοτοσικλετών, καθώς και ένας σκελετός μηχανής όπου είχε αφαιρεθεί ο αριθμός πλαισίου.

Με δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε ειδικό ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης