Στην άμεση απομάκρυνση όλων των προβληματικών και επικίνδυνων παιχνιδιών από τις παιδικές χαρές, προχωρά η δημοτική αρχή της Πάτρας.

Μετά το ατύχημα του 10χρονου μαθητή, ο οποίος τραυματίστηκε στα Ψηλαλώνια, ο Δήμος προχωρά στην συντήρηση – ανακαίνιση 130 περίπου παιδικών χαρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό είναι πως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου η αύξηση του κονδυλίου που προβλέπεται για αυτό τον σκοπό.

«Η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε εντάξει στον προϋπολογισμό ούτε ένα ευρώ για αγορά νέων παιχνιδιών. Μόνο χρήματα για συντήρηση προέβλεπε. Εμείς έχουμε προγραμματίσει να διατεθεί κονδύλι 670.000 ευρώ», ανέφερε στο tempo24.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς.

Σύμφωνα με τον δημοτικό παράγοντα εντός των προσεχών ημερών θα απομακρυνθούν όλα τα επικίνδυνα, για την ασφάλεια των παιδιών, παιχνίδια. Ενώ με τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν σήμερα δημοτικά συνεργεία θα «φρεσκάρουν» τις εγκαταστάσεις , θα διορθώσουν μικρής έκτασης φθορές, έως ότου ξεκινήσουν οι σχετικές εργολαβίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως όπως διαβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς εφεξής η εικόνα των παιδικών χαρών θα αλλάξει και θα γίνουν ασφαλέστερες και πιο λειτουργικές.

Πηγή: tempo24.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάρη: Σφραγίστηκε παιδότοπος που λειτουργούσε επί δύο χρόνια δίπλα σε βενζινάδικο!, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 14:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης