Zougla Newsroom 

Στον Δήμο Διονύσου εξακολουθούν να αγνοούν το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με τους αγωγούς λυμάτων και ανέδειξε η Ζούγκλα. Η υπόθεση όμως βρίσκεται στον εισαγγελέα και σύντομα η Δικαιοσύνη αναμένεται να κάνει τη δουλειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη ίδια ώρα, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα φέρνει νέα στοιχεία στη δημοσιότητα σχετικά με το διαρκές αυτό έγκλημα. Μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα ο δήμος ειδοποίησε την κατασκευάστρια εταιρεία «Τοξότης» η οποία κατασκεύασε τον αγωγό των λυμάτων για να διορθώσει το πρόβλημα.Η «Τοξότης» κάλεσε την εταιρεία αποφράξεων «Labiko» για να ξεβουλώσει τον αγωγό.

Παρά τις προσπάθειες που έκανε η εταιρεία, τόσο από την δίοδο του αγωγού στην οδό Καΐρη όσο και από την είσοδο του αγωγού στην οδό Ευμένους όπου υπήρχε το πρόβλημα, δεν ήταν δυνατή η απόφραξη.

Τότε επιστρατεύτηκε βυτιοφόρο όχημα της περιοχής, ώστε να αντλήσει τα λύματα από τον αγωγό, να καθαρίσει ο αγωγός για να γίνει ορατό το πρόβλημα που υπήρχε και τα λύματα δεν έφευγαν με φυσική ροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν λοιπόν απαντλήθηκαν τα λύματα, αποκαλύφθηκε πως ο αγωγός δεν είχε βουλώσει, αλλά οι σωλήνες του ήταν κανονικά με την τάπα τους κι έτσι το έργο δεν έπρεπε να δοθεί για χρήση στους πολίτες.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε φαίνεται ο αγωγός γεμάτος με λύματα:

 

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τον αγωγό που έχει ξεβουλώσει με την μαύρη τάπα που αφαιρέθηκε από τον σωλήνα του αγωγού:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο έργο της αποχέτευσης του Δήμου Διονύσου, είναι η δεύτερη φορά που δεν έχει βγει η τάπα από τον αγωγό της αποχέτευσης και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις αποχετεύσεις αλλά και στο περιβάλλον.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Παρ΄όλα αυτά κάποιοι στον Δήμο Διονύσου δεν βάζουν μυαλό όπως η αρμόδια υπάλληλος Δήμητρα Νίκα η οποία παρότι – όπως λένε οι μαρτυρίες – είπε στους πολίτες να συνδεθούν στον αγωγό, τώρα διαρρέει στους πολίτες πως τα δημοσιεύματα της Ζούγκλας είναι ψευδή.

Αδιάψευστος μάρτυρας όμως για την κα Νίκα αλλά και για τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Στέφανο Κριεμάδη είναι η κάμερα της Ζούγκλας.

Διαβάστε επίσης:

Προκλητική αδιαφορία του αντιδημάρχου Διονύσου Στέφανου Κριεμάδη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης