Γεύμα αγάπης σε περισσότερους από 1.200 άπορους και άστεγους, θα παραθέσει αύριο, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 13.00, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69).

Μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα απολαύσουν ένα ζεστό, υψηλής ποιότητας χριστουγεννιάτικο γεύμα, το οποίο θα συνοδευτεί από μουσική, γλυκά κεράσματα και δώρα. Αντίστοιχο γεύμα θα πραγματοποιηθεί, επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α.,  Γρηγόρης Λέων, «στόχος μας τις γιορτινές αυτές ημέρες είναι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη τη δυνατότητα να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια. Με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και τη μουσική δημιουργούμε την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής και ένα γιορτινό κλίμα, για τους ανθρώπους εκείνους που η έλλειψη πόρων δεν τους επιτρέπει να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει. Με την αμέριστη στήριξη των δεκάδων χορηγών μας, αλλά και ιδιωτών, που καθημερινά συνδράμουν στο έργο μας, στεκόμαστε φέτος, περισσότερο από ποτέ, αρωγοί στους ανθρώπους αυτούς και κρατάμε ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης, αλλά και της ελπίδας».

Κοντά στους συνανθρώπους μας θα βρεθούν, εκτός από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Το γεύμα είναι μια ευγενική χορηγία της Coca-Cola.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης