Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εκσυγχρονίζεται με τη συνδρομή των 13 νέων μοτοσικλετών, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας και της Δημοτικής Αστυνομίας να είναι πιο ευέλικτοι, τόνισε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Μωυσίδης, κατά την παρουσίαση των 13 νέων δικύκλων με τα οποία ενισχύονται από εδώ και στο εξής η Δημοτική Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία, παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

«Όπως βλέπετε σήμερα ενισχύεται σημαντικά ο στόλος της Αστυνομίας με 10 υπερσύγχρονα καινούρια σκούτερ. Έχουν επιλεγεί ώστε να προσαρμοστούν στον αστικό ιστό, για να αυξηθεί η ευελιξία, η απόδοση της Δημοτικής Αστυνομίας» σημείωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Δ. Δαγκλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φιλοσοφία μας είναι δίκυκλη αστυνόμευση, η οποία θα μειώσει αισθητά τον χρόνο απόκρισης. Ο επόμενος στόχος είναι σε αυτά κάποια στιγμή σύντομα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στην ηλεκτροκίνηση, κάτι που θα το δείτε και στα σκούτερ και στα αυτοκίνητα» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Ν. Ζεϊμπέκης σημείωσε: «Παραδώσαμε σήμερα 10 μοτοσικλέτες στη Δημοτική Αστυνομία και άλλες τρεις στην Πολιτική Προστασία». Παράλληλα ο κ. Ζεϊμπέκης προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση 20 ακόμα μηχανών σκούτερ μετά τις 20 Σεπτεμβρίου για την ενίσχυση του έργου της καθαριότητας. Σημειώνεται ότι από τις 13 νέες μοτοσικλέτες οι 10 προορίζονται για τη Δημοτική Αστυνομία ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα ενισχύσουν τον στόλο της Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης