Επίθεση από δύο άτομα που πιθανότατα ανήκουν στον χώρο της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη και μία κοπέλα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την ώρα που κατέβαιναν από το τρόλεϊ για να μεταβούν στη δίκη για την υπόθεση της Χ.Α., η οποία είχε διακοπεί προσωρινά.

Οι δύο κοπέλες, εκ των οποίων η μία είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής, υποστηρίζουν ότι χτυπήθηκαν, η μία στη μύτη και η δεύτερη στο στόμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το επεισόδιο έγινε την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες του τρόλεϊ για να κατέβουν οι γυναίκες. Δύο άνδρες, οι οποίοι ανέβαιναν τη Λ. Αλεξάνδρας και πετούσαν τρικάκια, όπως καταγγέλλουν, τους χτύπησαν, ενώ οι κοπέλες φώναζαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η αντίδραση δεν ήταν άμεση, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλουν, να δεχτούν μπουνιές στο πρόσωπο.

Αυτήν την ώρα οι δύο γυναίκες καταθέτουν στη ΓΑΔΑ, ενώ για το περιστατικό έχουν προσαχθεί περίπου 30 άτομα. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους προσαχθέντες κάλεσαν τηλεφωνικά δικηγόρο για υπεράσπιση, ενώ δίπλα τους για συμπαράσταση βρέθηκε και ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Πάντως, το δικαστήριο διέκοψε για τις 3 Νοεμβρίου, κάνοντας δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ απ’ όπου θα καταθέτουν οι «προστατευόμενοι μάρτυρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Τwitter του #GDTrial:

Πηγή φωτό: Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης