Στο Εφετείο εμφανίστηκε πριν από λίγο και ο καταδικασθείς πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Παν. Ηλιόπουλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα στο δικαστήριο είχε πάει και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλίας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας προς ενίσχυση του αιτήματος του πρώην βουλευτή για ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Αναμένεται επίσης να εμφανιστεί και η μητέρα του Ηλία Κασιδιάρη.

Παράλληλα, ο συνήγορος του Διον. Λιακόπουλου αναφορικά με την ανθρωποκτονία του Σαχ. Λουκμάν τόνισε:
«Έχει λευκό ποινικό μητρώο… Εκτός βέβαια από τη βασική πράξη της παρούσας υπόθεσης». Ο υπερασπιστής του ανέφερε ότι ένας νέος εγκλεισμός του καταδικασθέντα σε 6 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση «θα ανατρέψει κάθε προσπάθειά του να επανέλθει στην κοινωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον συγκατηγορούμενό του Χρ. Στεργιόπουλο -επίσης καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Λουκμάν-, η υπεράσπιση αναφέρθηκε στην υπέργηρη μητέρα του και έκανε λόγο για «υποδειγματική συμπεριφορά από την πλευρά του».

Από την πλευρά του ο συνήγορος του καταδικασθέντα πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιου Πανταζή υποστήριξε πως ο πελάτης του «έχει δώσει εξετάσεις στην ελληνική κοινωνία και τις έχει περάσει με επιτυχία. Έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία άλλα δύο παιδιά. Είναι μία συνεισφορά στην κοινωνία. Εάν πράγματι μπει στη φυλακή, θα μεγαλώσουν τέσσερα παιδιά πολύ προβληματικά για την κοινωνία».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης