Φόβους για τη ζωή του στο ενδεχόμενο αποφυλάκισης της 50χρονης εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο εκφράζει ο γιατρός που έγινε «στόχος» της κατηγορούμενης έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. «Δώστε σε μένα και την οικογένειά μου μια παράταση ζωής, αν βγει έξω, οι μέρες μας είναι μετρημένες», ανέφερε ο γιατρός, απευθυνόμενος  στους δικαστές.

«Η κατηγορούμενη είναι ένα άτομο εριστικό, βίαιο. Έχει επιτεθεί στη σύζυγο μου. Έκανε φθορές στο αυτοκίνητο μου στην πυλωτή και όταν πήγε η σύζυγός μου να δει τη ζημιά, την περίμενε κρυμμένη και της επιτέθηκε και πήγαμε στο νοσοκομείο» είπε μεταξύ άλλων  ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου  ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του που κάθεται στο εδώλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μάρτυρας  περιέγραψε  την 50χρονη εικαστικό ως «ένα άτομο εριστικό, βίαιο» ενώ κατέγραψε σειρά βίαιων περιστατικών που προηγήθηκαν της αιματηρής επίθεσης που δέχτηκε μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

«Δεν είναι δίκαιη διαδικασία Μικτού Ορκωτού! Είστε μεροληπτικοί έως ρατσιστές μαζί μου!», ήταν η αντίδραση της εικαστικού η οποία για άλλη μια φορά έβαλλε κατά πάντων.

Η σύζυγος του γιατρού  επικέντρωσε την κατάθεση της στο παιδί, μπροστά στα μάτια του οποίου έγινε η επίθεση. «Το παιδί μένει μαζί μας από το 2015. Το έχω σαν παιδί μου, είναι παιδί του συζύγου μου. Μεγαλώνει με αγάπη μαζί μας. Εκείνη την ημέρα το παιδί χτύπησε το κουδούνι και φώναζε. Εγώ κατέβηκα κάτω και είδα την κατηγορούμενη που χτυπούσε τον σύζυγο μου. Ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο. Είχε αίματα, ήταν χάλια. Το παιδί ήταν μπροστά. Η κατηγορούμενη της έλεγε να πάει μαζί της και το παιδί απαντούσε “εσύ προσπαθείς να σκοτώσεις τον πατέρα μου”. Το παιδί δεν πήγε κοντά της»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιστατικό αναφέρθηκε κι ο  γιατρός που μένει στην περιοχή και υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. «Ακούστηκαν έντονοι πυροβολισμοί. Μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί και οι φωνές, άκουσα τη φωνή του παιδιού να φωνάζει “τι κανείς, σκοτώνεις το μπαμπά μου”. Άκουσα και το θύμα να φωνάζει “τι κάνεις τώρα!”. Το θύμα ήταν αιμόφυρτο. Είχε αισθήσεις. Βγήκα έξω να δω που ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Επέστρεψα να δώσω τις πρώτες βοήθειες».  

Η δίκη θα συνεχιστεί με την απολογία της την 1η Δεκεμβρίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης