Χωροταξικό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, με τους δικαστές να χρησιμοποιούν πλέον κάθε τετραγωνικό που υπάρχει διαθέσιμο, για να συγκαλέσουν συνεδριάσεις και να απονείμουν δικαιοσύνη.

Έκπληκτοι οι πολίτες αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση αυτή την «ιδιαιτερότητα», με τον πρόεδρο των δικαστικών υπαλλήλων Πάτρας, Βασίλη Μπισμπίκη να αποκαλύπτει ότι συνεδριάσεις φιλοξενούνται ακόμα και στο χώρο που αποτελεί τα γραφεία του συλλόγου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιτία των απαράδεκτων συνθηκών, το ότι το κτίριο δεν επαρκεί για τις αυξημένες ανάγκες και δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν μας βοήθησαν οι φορείς στο προ ετών αίτημά μας για μεταφορά σε λειτουργικές εγκαταστάσεις. Ακούστηκε έντονα το ΚΕΤΧ, μετά το Αρσάκειο, ωστόσο ανακατασκευάσαμε το κτίριο, συνεχίζουμε σε αυτό και το αποτέλεσμα είναι ότι δίκες διεξάγονται όχι σε δικαστικές αίθουσες, αλλά σε δωματιάκια, αρκεί να χωράνε μερικά άτομα, γιατί αλλιώς οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα είναι δεκαετιών, σε μία κατά τ΄ άλλα ευνοούμενη πολιτεία.»

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης