Μια διάρρηξη με… καθυστέρηση μηνών έγινε αντιληπτή και δηλώθηκε στην αστυνομία. Στόχος των δραστών ήταν το γνωστό νυχτερινό κέντρο «Fever» στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Οι «ποντικοί» δεν πήγαν για να απολαύουν κάποιον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις είχαν γίνει τον περασμένο Μάρτιο. Είχαν βάλει στο μάτι το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη που έγινε την περασμένη Τετάρτη, περιείχε χρήματα, ένα χρυσό ρολόι αλλά και ένα όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες διέρρηξαν την επιχείρηση, και καθώς είχαν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους, πήραν το πολύτιμο περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου και εξαφανίστηκαν μαζί με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Άγνωστο παραμένει αν οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών περιέχουν στοιχεία και πληροφορίες απαραίτητες για τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πολύ δύσκολο έργο, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς έγινε η διάρρηξη στην επιχείρηση, ενώ και οι γύρω κάμερες δεν έχουν τη δυνατότητα να καταγραφούν στη μνήμη τους τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πήραν καταθέσεις, ενώ ερεύνησαν τον χώρο και για δακτυλικά αποτυπώματα.

Zougla Newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης