Επτά κλοπές και δύο απόπειρες μέσα σε έναν μήνα είχε διαπράξει ένας 50χρονος διαρρήκτης στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το thessalianews, η τελευταία του προσπάθεια ήταν χθες τα ξημερώματα, όταν μπήκε σε αρτοποιείο ιδιοκτησίας ενός 37χρονου και αφαίρεσε μία ηλεκτρονική ζυγαριά, πλην όμως, κατά την αποχώρησή του, έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα από 08-08-2012 έως 15-09-2012, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων διέπραξε ακόμη έξι κλοπές-διαρρήξεις σε καταστήματα (ξυλουργείο, φαρμακείο, βιβλιοπωλείο κ.ά., από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.080 ευρώ περίπου, το χρηματικό ποσό των 1.285 δραχμών σε κέρματα, το χρηματικό ποσό των 3 δολαρίων ΗΠΑ, ένα χαρτονόμισμα Ρουμανίας, 42 κουτιά διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων) και δύο απόπειρες κλοπών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίων. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ακόμη μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης