Διέκοψαν την ηλεκτροδότηση στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015, 14:27
Διέκοψαν την ηλεκτροδότηση στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης
Σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ), στις περιοχές Βλητές, Πατελάρι και Μυλωνιανά της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προχώρησαν σήμερα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

Η διακοπή ήταν τρίωρης διάρκειας και έγινε, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΔΕΔΔΗΕ, λόγω των οφειλών του ΟΑΚ. Ωστόσο, δεν δημιούργησε προβλήματα λόγω της χωρητικότητας των δεξαμενών των αντλιοστασίων και της μικρής ζήτησης που υπήρχε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα διακοπών που θα ισχύσει σε περίπτωση που δεν ρυθμιστεί το χρέος του ΟΑΚ, η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου και η διάρκειά της θα είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Εκτός από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, οφειλές προς τη ΔΕΔΔΗΕ έχει και ο δήμος Κισάμμου. Μάλιστα, στις 10:00 εμφανίστηκε συνεργείο στο δημαρχείο Κισσάμου με εντολή διακοπής της ηλεκτροδότησης για δύο ώρες. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, καθώς υπήρξε αντίδραση του δημάρχου, Θεόδωρου Σταθάκη και επικοινωνία με τις κεντρικές υπηρεσίες της Επιχείρησης, με τον δήμαρχο να υποστηρίζει ότι ο δήμος έχει προβεί σε ρύθμιση και έχει, ήδη, καταβάλλει την προκαταβολή που απαιτείται.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015, 14:27