Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε εκ νέου ο 71χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, αυτή τη φορά για τις νέες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων κοριτσιών, αλλά η δίκη του διακόπηκε για τις 31 Οκτωβρίου

Ο 71χρονος μουσικός εμφανίστηκε με καθετήρα στο δικαστήριο ενώ η υπεράσπισή του ζήτησε την αναβολή της δίκης λόγω  προβλημάτων υγείας του κατηγορουμένου αλλά και κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Το δικαστήριο όμως απέρριψε το αίτημα αναβολής, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και προχώρησε στη διακοπή της διαδικασίας αφού προηγουμένως κληρώθηκαν οι ένορκοι που θα καθίσουν στην έδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007- 2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.

Οι νέες καταγγελίες σε βάρος του 71χρονου μουσικού μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης την περασμένη Άνοιξη. Τα νεαρά κορίτσια στράφηκαν σε βάρος του κατηγορούμενου κάνοντας λόγο για ένα συγκεκριμένο μοτίβο που φέρεται να ακολουθούσε εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει με τις οικογένειας με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παρασύρει τα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος , ο οποίος αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα του αποδίδονται, μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του μουσικού  σε δεύτερο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, υπόθεση για την οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης