Μεγάλη διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που κατάφερε να μπει στα «Top Business School» με τέσσερα αστέρια διάκρισης (σε σύνολο πέντε) μεταξύ των 1000 καλύτερων Βusiness Schools του κόσμου.

Ειδικότερα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατέλαβε την 47η θέση μεταξύ των 241 καλύτερων Business Schools της Δυτικής Ευρώπης, σύμφωνα με την έγκυρη πανεπιστημιακή κατάταξη, Eduniversal Business Schools Ranking Results.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατάταξη αυτή αξιολογούνται και κατατάσσονται τα 1.000 καλύτερα Business Schools σε 154 χώρες, ταξινομημένες σε έξι γεωγραφικές ενότητες με βάση ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων.

Τα κορυφαία 100 λαμβάνουν πέντε αστέρια (φοίνικες) διάκρισης, τα επόμενα 200 λαμβάνουν τέσσερα αστέρια, ενώ ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του 6th Eduniversal World Convention on Business Education.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οικοδεσπότης» της επιστημονικής τελετής ήταν εφέτος το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα το School of Business του Ιδρύματος.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος, «η εξασφάλιση της επαγγελματικής αποκατάστασης των φοιτητών του ΟΠΑ είναι για εμάς το πρώτο μέλημα, σε μια χώρα όπου η ανεργία των νέων πλησιάζει το 55%. Η στρατηγική μας έχει ως αφετηρία την ποιότητα των φοιτητών που προσελκύουμε και συνεχίζεται μέσω της υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που παρέχουν τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης