Από σήμερα έως και την Κυριακή, η Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης γεμίζει χρώματα, καθώς εκεί φιλοξενείται το Thessaloniki International Tattoo Convention, που επιμελείται ο tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης.

Ήδη, τα ειδικά μηχανάκια γέμισαν μελάνια και οι περίπου 60 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τον κόσμο, που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, άρχισαν από το μεσημέρι να «χτυπούν» τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος που ο κάθε πελάτης επιθυμεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με είσοδο 7 ευρώ την μέρα (ή 15 για το τριήμερο), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από πληθώρα επαγγελματιών και σχεδίων αυτό που επιθυμούν και, αν θέλουν, να κάνουν ένα τατουάζ, αφού συνεννοηθούν για το κόστος του. Στην ουσία, δηλαδή, οι καλλιτέχνες τατουάζ μεταφέρουν τα καταστήματα τους για ένα τριήμερο στην έκθεση, είτε για να δουλέψουν είτε για να παρουσιάσουν τις δουλειές τους σε κάποιους διαγωνισμούς.

Παράλληλα, στο φεστιβάλ βρίσκονται και προμηθευτές υλικών δερματοστιξίας, ώστε να μπορούν οι καλλιτέχνες και ο κόσμος που ασχολείται με την τέχνη να αγοράσουν μηχανήματα, χρώματα και εξαρτήματα της δουλειάς τους.

Βρίσκονται ακόμα εταιρείες, που ενημερώνουν τον κόσμο για αλοιφές και προϊόντα περιποίησης του τατουάζ και οτιδήποτε έχει σχέση με τον χώρο της δερματοστιξίας. Υπάρχουν καταστήματα που εμπορεύονται κοσμήματα για piercing και ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος όπου επαγγελματίας piercer θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κόσμο που θέλει να βάλει κάποιο σκουλαρίκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξωτερικό χώρο θα πραγματοποιούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, εκδηλώσεις με graffiti, skateboard, extreme sports και συναυλίες από διάφορα συγκροτήματα.

Τέλος, οι μηχανές της Harley Davidson που έχουν συνδεθεί με τη φιλοσοφία του τατουάζ, θα παρκάρουν έξω από την Αποθήκη Γ’.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης