Zougla Newsroom

Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» έκαναν οι τρεις Γεωργιανοί διαρρήκτες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν φαντάζονταν ότι οι ένοικοι διπλανού διαμερίσματος θα είχαν προλάβει να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Άρχισαν να πηδούν από το ένα μπαλκόνι στο άλλο αλλά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τους συλλάβουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες είχαν μαζί τους και δύο τσάντες γεμάτες ευρώ. Όταν τα μέτρησαν οι αστυνομικοί… ζαλίστηκαν. Διακόσιες χιλιάδες ευρώ ήταν η «μπάζα» που είχαν κάνει οι τρεις διαρρήκτες, ενώ είχαν αρπάξει και πολλά κοσμήματα.  

Μετά από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η σπείρα είχε διαρρήξει «δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία και είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη διαμερίσματος έτερης πολυκατοικίας». Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και τρία κινητά τηλέφωνα. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι συλληφθέντες έχουν πραγματοποιήσει και άλλες διαρρήξεις σπιτιών.

Οι αστυνομικοί θα συγκρίνουν αποτυπώματά τους με άλλες ανοιχτές υποθέσεις για να διαπιστώσουν αν η συμμορία των σκληροτράχηλων Γεωργιανών είχε… «επισκεφτεί» και άλλα διαμερίσματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης