Διανομή τροφίμων για δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α. σε Έδεσσα και Σκύδρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 08:32
Διανομή τροφίμων για δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α. σε Έδεσσα και Σκύδρα
Νέα μεγάλη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας, με επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Μαρτίου, και αφορά τον Δήμο Έδεσσας και τον Δήμο Σκύδρας. Ώρες διανομής 09.00 - 14.00, ενώ το σημείο διανομής των τροφίμων είναι η άτυπη βιομηχανική περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία ΖΛΑΤΗ).

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους είναι χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, τυρί ημίσκληρο φέτες, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, μέλι ανθέων, ελιές πράσινες, φασόλια, φακές, κοτόσουπα, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ντοματοπολτός, γάλα μακράς διάρκειας, corn flakes, μαρμελάδα, ζάχαρη λευκή, κομπόστα ροδάκινο, μήλα και πορτοκάλια χυμού.

Λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων, καθώς, για παράδειγμα, μία τετραμελής οικογένεια θα παραλάβει περίπου 100 κιλά τρόφιμα, απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 10:10