Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, θα διατίθενται από Έλληνες παραγωγούς πατάτες Νευροκοπίου, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Μεσσηνίας» καθώς και ρύζι Καρολίνα της Ε.Α.Σ. Σερρών. Οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 1800 -συγκεκριμένα έχουν γίνει παραγγελίες για 75 τόνους πατάτας, 7,5 τόνους λαδιού και 8,2 τόνους ρυζιού.

Η διανομή θα ξεκινήσει στις 08:00 στο τέρμα τις Ιεράς Οδού στο Δαφνί, θα διαρκέσει μέχρι τις 17:00 και θα διεξάγεται σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί σε κάθε δημότη σχετικά με την ώρα και τα αποδεικτικά παραγγελίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρακαλούνται οι δημότες για τη δική τους διευκόλυνση, να κρατούν το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας τους. Τέλος, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους δημότες που δεν έχουν κάνει αίτηση παραγγελίας και δεν έχουν το απόκομμα παραγγελίας για χρήση κατά την παραλαβή των προϊόντων, να μην προσέλθουν στο χώρο», όπως ανακοινώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Η zougla.gr θα μεταδόσει ζωντανά όλη τη διαδικασία της διανομής.

Πώς θα πάτε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στο σημείο όπου υπάρχει το λευκό βέλος, είναι το σημείο όπου θα υπάρχουν τα προϊόντα προς διάθεση στους Δημότες Χαϊδαρίου μετά από τις σχετικές τους παραγγελίες.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης