Συσπειρώνονται με τους τρεις συλλόγους εργαζομένων των ΟΤΑ του Νομού Ηρακλείου οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό ανά την Ελλάδα.

Με απόφασή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) εκφράζει τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στους τρεις συλλόγους που σήμερα πραγματοποιούν 3ωρη στάση εργασίας, από τις 09.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σύλλογοι Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης αντιδρούν στην προσπάθεια του Δήμου Μαλεβιζίου να εκχωρήσει σε ιδιώτες την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια τέτοια εξέλιξη θα είχε ως συνέπεια την απώλεια θέσεων εργασίας, την απαξίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών μέσω της αύξησης των δημοτικών τελών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου για την απόφασή της να προχωρήσει σε δημοπρασία με σκοπό την εκχώρηση της αρμοδιότητας της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες και την καλεί να την ακυρώσει και ταυτόχρονα να προχωρήσει άμεσα στις προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης