Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο, καθώς Μαροκινοί μετανάστες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης εντός του αθλητικού κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, πάντως, δήλωσε σήμερα ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τον διαβεβαίωσε ότι μέχρι την Τετάρτη οι μετανάστες θα έχουν απομακρυνθεί από το γήπεδο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πού θα μεταφερθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο μέσα από τον χώρο:

Σε πρωινές του δηλώσεις από το Τάε Κβον Ντο, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας τόνισε ότι η ομαλότητα στο γήπεδο αποκαθίσταται σταδιακά, ενημερώνοντας παράλληλα πως διαχωρίζονται όσοι πρόσφυγες δηλώνουν πως επιθυμούν να φύγουν οικειοθελώς από τον χώρο.

Eντάσεις και επεισόδια μεταξύ μεταναστών το Σάββατο

Ήδη από χθες το κλίμα στο Τάε Κβον Ντο ήταν εκρηκτικό, με εντάσεις και επεισόδια. Υπάρχουν καταγγελίες για συμμορίες που εκβιάζουν και δέρνουν, εκμεταλλευόμενες ανθρώπους σε ανάγκη, ενώ προκαλούν φθορές σε δημόσια περιουσία.

Όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ομάδα Μαροκινών πουλά προστασία σε άλλους μετανάστες!

Βίντεο: Εurokinissi / Tατιάνα Μπόλαρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης