Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί το ΔΣ της ΟΛΜΕ τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού, έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 13:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Μαλαγάρης, στον φακό του zougla.gr:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Στις 20/11 η ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή της με τίτλο «Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και οι προτάσεις της ΟΛΜΕ» είχε ζητήσει άμεση συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας. Η Υπουργός Παιδείας πάλι δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΟΛΜΕ αλλά, εν μέσω πανδημίας, κατέθεσε σε διαβούλευση νομοσχέδιο για την
Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, για άλλη μια φορά, χωρίς ουσιαστικό διάλογο.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 3/12 στις 13.00, προκειμένου να συναντηθεί με την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως και να συζητηθούν τα επείγοντα θέματα:

1. Προβλήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
2. Την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων με τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία.
3. Τις θέσεις της Ομοσπονδίας για το κατατεθέν νομοσχέδιο για την
Επαγγελματική  Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Ταυτόχρονα καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ την ίδια ημέρα να προβούν σε ανάλογες παραστάσεις διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, στις Περιφερειακές Δ/νσεις και στις Δ/νσεις Εκπ/σης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης